De ce firma?

Servicii de curatenie la bloc externalizate

curatenie bloc

curatenie bloc

Adica, in loc ca asociatia de proprietari sa aiba angajata o persoana fizica pentru prestarea serviciilor de curatenie, apeleaza la o firma specializata care poate sa ofere servicii mai bune, in conditii de calitate mai bune si la preturi mai mici.

Avantaje in externalizarea serviciilor de curatenie la bloc

Externalizarea serviciilor de curatenie ofera o multitudine de avantaje proprietarilor din asociatiile de proprietari care urmaresc reducerea costurilor si cresterea eficientei.

Angajarea unei persoane direct de catre asociatie presupune contract individual de munca (conform Codului Muncii aflat in vigoare) si plata tuturor impozitelor si contributiilor sociale aferente.

Angajarea directa a personalului de curatenie necesita timp si consuma resurse financiare importante, in conditiile in care in toate blocurile se pune problema scaderii costurilor. Externalizarea serviciilor de curatenie la bloc permite o mai mare flexibilitate in alegerea serviciilor si scaderea costurilor care se efectueza pentru servicii mult mai bune.

PRINCIPALUL BENEFICIU: ECONOMIE DE BANI SI TIMP

Angajarea unei persoane ÔÇô femeie de serviciu – ┬ápentru activitatea de curatenie poate fi consumatoare de timp si bani. Problemele de personal sunt mult mai dificil de gestionat, iar trainingul adecvat consuma resurse semnificative.

De cealalta parte, o firma specializata de curatenie blocuri angajeaza si isi instruieste angajatii, pune la punct proceduri si are la dispozitie personal de rezerva pentru situatiile in care unul dintre membrii echipei s-a imbolnavit.

Astfel, compania contractoare nu intampina dificultati, nu este nevoita sa aloce timp pentru rezolvarea unor probleme adiacente activitatii principale si are mai multe resurse la dispozitie pentru a-si satisface clientii si partenerii de afaceri.

Potrivit ultimelor statistici efectuate peste 80 % dintre asociatiile de proprietari au scazut costurile pentru curatenie prin externalizarea serviciilor de curatenie.

In acelasi timp, o data cu schimbarile de politici fiscale din ultimul timp (plata taxelor la nivelul salariului minim indiferent de numarul de ore lucrate si majorarea salariului minim pe economie) conduc la o crestere a costurilor cu personal propriu mai mari cu 40-50% fata de serviciile de curatenie externalizate o firma specializata in curatenie blocuri.

Economia de bani este posibila prin eliminarea costurilor cu angajatii (salarii, taxe, bonusuri, asigurari) si prin eliminarea costurilor cauzate de achizitia de echipamente si substante pentru curatenie.

Un alt avantaj direct al externalizarii este posibilitatea de a proiecta costurile. O companie de servicii de curatenie va opera in bugetul prestabilit de fiecare client, ceea ce inseamna ca nu vor aparea costuri neprevazute si greu de gestionat.

 SERVICII DE CURATENIE DE CALITATE RESPECTAND STANDARDE RIDICATE

La fel de important este si beneficiul personalului specializat in curatenie.

Membrii unei echipe profesionale de curatenie sunt familiarizati cu cele mai noi echipamente, dispun de cele mai bune produse de curatenie si actioneaza in baza unor reguli si proceduri care eficientizeaza la maximum procesul.

In plus, studiile arata ca, in cazul utilizarii personalului in-house, standardele de curatenie nu sunt, de cele mai multe ori, respectate.

Totodata, o firma de curatenie poate contribui la imaginea blocului dvs prin utilizarea unor produse de curatare prietenoase cu mediul.

In concluzie, externalizarea serviciilor de curatenie catre o firma specializata este o decizie importanta in viata blocului care aduce si calitate in servicii si economii in acelasi timp, care aduce cu sine numeroase avantaje:

  1. Costuri reduse
  2. Economie de timp cu angajarea si instruirea personalului
  3. Expertiza si eficienta
  4. Calitate si performante imbunatatite
  5. Simplificarea procedurilor
  6. Fara raspunderi legale pentru membrii asociatiei
Servicii de curatenie blocuri la dispozitia dvs prin curatenie.bloc-expert.ro un produs www.bloc-expert.ro